Ontvangstbevestiging Proof of Claim

De proof of claim is door onze advocaten vrijdag 13 juli ingediend. De ontvangstbevestiging van de benodigde stukken kunt u vinden bij menu "documenten" en sub menu "CCAA procedings"

Video verslag obligatiehoudersvergaderingen

Via het menu "Web TV" wordt een impressie gegeven van de obligatiehouders vergaderingen die 9 en 10 mei 2012 zijn gehouden in Utrecht.

Proof of Claim

Amsterdam 12 juli 2012, Voor elke bondserie en voor de capital securities zijn deze week alle uitgegeven obligaties als getotaliseerd bedrag geclaimd. De obligatiehouders krijgen hiervan geen aparte bevestiging van Deloitte of de Stichtingen, daar ongeacht op wiens naam de obligaties staan, alle uitgegeven obligaties zijn geclaimd. De advocaten hebben zowel de nominale waarde, de rente voor ingang van de CCAA, de lopende rente tijdens de CCAA alsmede de huidige kosten van de Stichtingen voor belangenbehartiging als claim ingebracht. Toekomstige rente en kosten vanaf 30 juni 2012 tot aan het akkoord op een herstructureringsplan worden gaandeweg geclaimd. Hiermee is/wordt het maximaal mogelijke geclaimd.

Druk op Homburg Banken

30-05-12 (Dow Jones)--Banken die het vastgoed hebben gefinancierd van Homburg Invest inc (HII.AE), dat in een Canadese vorm van surseance verkeerd, moeten een fors deel van hun vorderingen opgeven, schrijft Het Financieele Dagblad (FD) woensdag.