Informatieve bijeenkomst 13 februari 2013

Amsterdam 27-03-2013: Tijdens de informatieve bijeenkomst van 13 februari 2013 zijn de uitkomsten van het inventariserende onderzoek dat de Stichting heeft laten uitvoeren door het advocatenkantoor Lemstra Van der Korst naar mogelijke vorderingen tegen Homburg Invest en betrokken partijen (onder meer wegens misleiding van obligatiehouders, vervanging van zekerheidsrechten en belangenverstrengeling) besproken.

Nieuwsbrief 23

Amsterdam 17 april 2013: De laatste nieuwsbrief gaat in op de status van de procedure waarin geïnteresseerde partijen een investeringsvoorstel kunnen doen en de tijdlijn voor het afwikkelen van de CCAA procedure. Download de nieuwsbrief bij menu "documenten" en submenu "nieuwsbrieven"

Telefoonnummer Stichting

Amsterdam 27-02-2013: Op verzoek van vele bondhouders is de stichting nu ook bereikbaar via de telefoon op werkdagen van 9.00 uur tot 18.00 uur. Het telefoonummer is: 

0800-7766776

Bericht Nova Capital

Amsterdam 22-02-13: Op 21 februari 2013 ontving een groot aantal obligatiehouders een bericht van Nova Capital. Nova Capital maakt geen deel uit van de groep van Homburg Invest Inc. en heeft ook geen enkele relatie met de Stichting. Nova Capital nodigt obligatiehouders kennelijk uit een bod te doen op aandelen "Homburg Eastern Europe Fund B.V. (HEEF)" en probeert daarmee deze aandelen aan obligatiehouders te verkopen. Mogelijk is door dit bericht verwarring ontstaan bij houders van Homburg-obligaties. Het bericht van Nova Capital heeft geen betrekking op (en betreft ook geen bod op) Homburg-obligaties. Indien u niet wilt ingaan op het bod (de uitnodiging tot het doen van een bieding op HEEF-aandelen) van Nova Capital hoeft u verder niets te doen.

Biedingen door andere partijen

Amsterdam 20-02-13: Zoals tijdens de vergadering op 13 februari 2013 werd aangekondigd, heeft een potentieel geïnteresseerde derde partij zich gemeld voor een mogelijk bod op de Homburg Mortgage Bonds en Corporate Bonds. Deze nieuwe potentiële investeerder heeft inmiddels een vertrouwelijkheidsverklaring getekend om toegang te krijgen tot informatie van Homburg Invest Inc. (HII) waarop een mogelijk bod kan worden gebaseerd. Het betreft een gerenommeerde Amerikaanse investeerder met een aanzienlijk beheerd vermogen en ervaring met direct vastgoed. Het voorstel van deze investeerder, of het afzien ervan, wordt uiterlijk medio maart verwacht. De Stichting geeft bondhouders in overweging het voorgaande te betrekken in hun afwegingen om al dan niet op reeds uitgebrachte biedingen in te gaan.