Webcast met interviews over het Plan en de Crediteurenvergadering

Amsterdam 18 mei: Vanaf heden is via deze website (Web-TV) een webcast te bezichtigen met een nadere toelichting op het voorliggende herstructureringsplan en de keuzes die de obligatiehouders hebben. In een interview van circa 45 minuten geven de door de rechtbank benoemde Monitor, Pierre Laporte (Deloitte), Jan Schöningh (President & CEO, Homburg Invest Inc) en Marian Hogeslag (Stichting Homburg Bonds) een nadere toelichting. Het is zeer aan te bevelen deze webcast te bekijken ter ondersteuning van de u voorliggende keuzes.


 

Aanleiding

Op 9 september 2011 heeft Homburg Invest. Inc ("HII") en zes van haar dochterondernemingen, waaronder Homburg Shareco Inc. ("Shareco") een insolventie (uitstel van betaling) procedure ingediend bij de rechtbank in Canada onder de regels van de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ("CCAA").

Lees meer:

Homburg Invest verkoopt belang in Canadees vastgoedfonds

(20/01/2012) Homburg Invest Inc (HII) heeft een belang van circa 16% in de Canadese vastgoedonderneming Canmarc REIT. Dit bedrijf heette voorheen Homburg Canada REIT en omvat onder meer het Canadese vastgoed dat HII in 2010 als aparte onderneming naar de beurs heeft gebracht. In de vastgoedportefeuille van Canmarc REIT zitten vooral kantoren en winkels die goed verhuurd zijn.

Overname Canmarc door Cominar

(24/01/12) AMSTERDAM (Dow Jones)--Canmarc (CANNF), een Canadees vastgoedfonds waarin Homburg Invest (HII.AE) een belang van 16% in heeft, wordt overgenomen door Cominar (CMLEF), schrijft het Financieele Dagblad dinsdag.

HII maakt bezwaar tegen intrekken AFM vergunning

(05/01/2012) AMSTERDAM (Dow Jones)--Homburg Invest Inc (HII.AE) heeft formeel bezwaar ingediend tegen de intrekking van zijn vergunning door de Autoriteit Financiele Markten (AFM), meldt het vastgoedbedrijf donderdag.

Bewindvoerder Homburg Invest Inc geeft opening van zaken

Amsterdam (19/12/11) De herstructurering die de Canadese onderneming Homburg Invest Inc nu ondergaat zal naar verwachting tussen mei 2012 en februari 2013 zijn afronding krijgen, aldus Pierre Laporte, de bewindvoerder die toezicht houdt op de herstructurering.

Zwaargewicht gaat obligatiehouders bijstaan

 (19/12/11) Marian Hogeslag van ActivInvestor, een beleggingsbedrijf dat belangen neemt in beursgenoteerd vastgoed, gaat de ruim 9000 obligatiehouders van Homburg Invest bijstaan.

Informatiesessie via Web TV

(9/12/11) HII is momenteel bezig een op de computer te bezichtigen Informatie sessie (webcast) voor te bereiden. U ontvangt hierover een apart schrijven van HII.

Ook de Stichting zal medewerking geven aan deze Informatie sessie. De Informatie sessie is vanaf circa 16 december te bekijken op de website van HII.

vervolg op aanleiding

Op 9 september 2011 heeft Homburg Invest. Inc ("HII") en zes van haar dochterondernemingen, waaronder Homburg Shareco Inc. ("Shareco") een insolventie (uitstel van betaling) procedure ingediend bij de rechtbank in Canada onder de regels van de Canadese Companies' Creditors Arrangement Act ("CCAA").

lees meer: