Uitkering uit hoofde recht op aandelen eind juli

 

De Monitor heeft de Stichting geïnformeerd dat hij met de voorbereiding van de uitkering uit hoofde van het recht op aandelen meer vertraging heeft opgelopen. De Monitor verwacht nu uiterlijk eind juli de uitkering te kunnen doen. Op verzoek van de Stichting informeert de Monitor de bondhouders hierover ook middels zijn eigen website. Voor de bondhouders die hun recht op aandelen hebben aangehouden betreft het een uitkering in aandelen. Voor bondhouders die hebben gekozen voor directe verkoop van hun recht op aandelen aan Catalyst (Cash-Out Optie) betreft het een uitkering in contanten.

Meer informatie over deze uitkering kunt u nalezen in onze nieuwsbrief van 20 april 2015. Op het moment van uitkeren informeert de Monitor de bondhouders middels een persoonlijk gerichte brief.

Naar informatie van de Monitor is de vertraging voornamelijk veroorzaakt doordat bepaalde technische informatie nog miste. De geldmiddelen vanuit Catalyst ten behoeve van de Cash-Out Optie staan ter beschikking van de Monitor.

Het tijdstip voor de derde uitkering in contanten uit de Cash-Pools heeft de Monitor nog niet vastgesteld. Bij die uitkering krijgen alle bondhouders een uitkering in contanten.